Search
× Search
: | Telefon: 0171-594 99

 

Våra märken

Vi är allt fler som upptäcker den optimala frihet som en husbil ger. Du har ditt hem med dig du kör dit näsan pekar och stannar där det känns rätt. Kan livet bli enklare? Vi säljer nya och begagnade husbilar med bra köregenskaper komplett komfort och – i den mån du vill – lyx. Välj mellan helintegrerat, halvintegrerat, kompakta plåtisar eller barnvänliga alkov-modeller. Här kan du läsa mer om våra märken Pilote och Le Voyageur.

 

 

Pilote

Sedan 1962, tar våra krav dig ännu längre! På Pilote, designar och tillverkar vi våra husbilar sedan mer än 50 år med samma idé i huvudet: vi föreställer oss att vi reser med dig ombord på din Pilote. Det är därför alla de 300 personer som arbetar i vårt team bearbetar kraven, omsorg om kvalitet och respekt för kunden som ärvs generation efter generation. Innovation och erfarenhet, industriella processer och hantverksmetoder, kreativitet och tillförlitlighet, allt detta finns inbäddat i din Pilote husbil. Åk på semester, res längre bort, ta dig friheter: du är i gott sällskap!

 

Pilote >>

 

 

 

LE VOYAGEUR

En premiumhusbil från välkända Pilote! Det perfekta valet för dig som vill köpa en lyxigare husbil med slide-out till semestern och familjeresan. Med denna premiumhusbil så har du möjlighet till komfort och mys oavsett väder. Res längre och låt inte vädret begränsa din semester!
 

Le Voyageur >>

 

 

 

 

 

Skoklosters Husbilar & Husvagnar

Pilote Center Stockholm

Mjödvägen 3
746 50 Bålsta

Telefon: 0171-594 99
E-post:
info@skoklosters.se

Följ oss

Öppettider

Mån-Fre: 10.00 - 17.00
Lör: 11.00-14.00
Sön: Stängt!
Lunch, verkstad: 12.00-12.30

Kommande/Avvikande öppettider >>

In och utlämning av husvagnar och husbilar till verkstaden sker under vardagar. Töm ur vattentankar innan inlämning.

Cookies GDPR Copyright 2018 | Alla rättigheter reserverade | Beställd och levererad från produkter.campagon.se
Back To Top